FORUM GENEL KURALLAR
FORUM GENEL KURALLAR
Arkadaşlar:
Forumumuz herşeyi paylaşmak için kurulmuştur. İyi kötü saçma veya daha farklı herşey paylaşılabilir. Ama aşağıdaki kurallara uyulmak zorunludur.Bu kurallara uymayanlar banlanarak cezalandırılacaklardır!
Kurallar:
1- Arkadaşlar bu forumda aşağılama veya büyüklenme yasaktır(Aşağılama şaka maliyetli de olsa yapılmamalıdır.)
2- Argo sözler ve hakaret içerikli mesajlar yasaktır. Bu durumun önüne geçmeye çalııyorum.
3- Reklam kesinlikle yasaktır.
4- Aynı kişinin birden fazla üye olması yasaktır.
5- İnsanların fizikleriyle veya ırklarıyla dalga geçmek yasaktır.
6- Bir yazının üzerine üst üste yazı eklemek(cevap gelmeden) yasaktır.
7- Bu forumda yapılmış bir haberin vea gönderilmiş bir mesajın art niyetle başka bir foruma taşınması kesinlikle yasaktır!!!
NOT:Forumumuza üye olan herkes bu kurallardan sorumludur!!!Ben duymadım okumadım YOK!!!
Forumumuz herşeyi paylaşmak için kurulmuştur. İyi kötü saçma veya daha farklı herşey paylaşılabilir. Ama aşağıdaki kurallara uyulmak zorunludur.Bu kurallara uymayanlar banlanarak cezalandırılacaklardır!
Kurallar:
1- Arkadaşlar bu forumda aşağılama veya büyüklenme yasaktır(Aşağılama şaka maliyetli de olsa yapılmamalıdır.)
2- Argo sözler ve hakaret içerikli mesajlar yasaktır. Bu durumun önüne geçmeye çalııyorum.
3- Reklam kesinlikle yasaktır.
4- Aynı kişinin birden fazla üye olması yasaktır.
5- İnsanların fizikleriyle veya ırklarıyla dalga geçmek yasaktır.
6- Bir yazının üzerine üst üste yazı eklemek(cevap gelmeden) yasaktır.
7- Bu forumda yapılmış bir haberin vea gönderilmiş bir mesajın art niyetle başka bir foruma taşınması kesinlikle yasaktır!!!
NOT:Forumumuza üye olan herkes bu kurallardan sorumludur!!!Ben duymadım okumadım YOK!!!
Similar topics» Forum Kurallarimiz
» Kurallar! Dikkat Oku!!
» Genel Sohbet
» Mount Blade İpUcları ve Genel Bilgilendirme.
» Evony Forum Genel kuralları
» Kurallar! Dikkat Oku!!
» Genel Sohbet
» Mount Blade İpUcları ve Genel Bilgilendirme.
» Evony Forum Genel kuralları